top of page

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Kupca kada posjeti našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo Kupca zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje Kupac ima u vezi s prikupljanjem i korištenjem podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o Kupcu i kako ih koristimo?

Općenito, Kupac može posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o Kupcu (kao što su ime i pojedinosti o kontaktu) kada Kupac posjeti ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošalje podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu) i time da svoju privolu na prikupljanje i korištenje osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo informacije Kupca podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo podatke Kupca:

Pružanje informacija Google Inc.

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo

U poreznu svrhu podatke dijelimo s našim računovodstvom. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem prijave Kupca na newsletter su: e-mail adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je IP adresa Kupca, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo iskustvo Kupca dok koristi naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje osobnih podataka Kupca

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke

  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka

  • pravo na prenosivost podataka

  • pravo na povlačenje privole

  • pravo na podnošenje prigovora

  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni

  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora.
     

Ako Kupac želi ostvariti neko od navedenih prava, potrebno nas je kontaktirati putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas može konktatirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost osobnih podataka Kupca

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu osobnih podataka Kupca od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja osobnih podataka Kupca putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

bottom of page