top of page

UVJETI PRODAJE

Destilerija Šimić (Obrt Williams)

Telefon: +00385 98 9609 398

Adresa: Trg Svetog Trojstva 20., 34000 Požega, Hrvatska

MB: 90376579

 

UVJETI PRODAJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu Destilerije Šimić (u daljnjem tekstu «robe») je Destilerija Šimić (Obrt Williams), a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Po odabiru proizvoda Kupac može kliknuti na detalje proizvoda i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a ako ga želi kupiti, potrebno je samo kliknuti na košaricu i Kupac će se odmah naći u njoj. Kupac u košarici može birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku Kupcu je košarica vidljiva i dostupna te može mirno nastaviti pregledavati našu ponudu. Po završetku kupovine, Kupac se vraća u košaricu i odabere završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji Kupcu stiže na e-mail adresu.

PLAĆANJE

Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Plaćanje kreditnim karticama

MasterCard® i Maestro®, Visa, Discover i Diners jednokratno.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Braintree – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

2. Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu Kupac će dobiti potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom može izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaća svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati Prodavatelj šalje naručene artikle.

bottom of page