top of page

UVJETI DOSTAVE

DOSTAVA PUTEM WEBSHOP USLUGE

Dostava proizvoda moguća je unutar područja Republike Hrvatske.

Nakon što DESTILERIJA ŠIMIĆ evidentira narudžbu (najkasnije u roku od 48 sata od narudžbe proizvoda od strane registriranog korisnika što se primjenjuje isključivo ukoliko takav rok istječe tijekom radnog dana u Republici Hrvatskoj, te se ne odnosi na neradne dane) registriranom korisniku će proizvodi biti isporučeni u roku od 7 dana.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, DESTILERIJA ŠIMIĆ nije odgovorna za produljenje prethodno navedenih rokova isporuke.

 Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave:

  • bit će mu ostavljena poruka s brojem kojeg će moći kontaktirati ili

  • proizvodi mogu biti preuzeti od strane druge osobe (punoljetni član domaćinstva, ovlaštena osoba od strane registriranog korisnika) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.
     

Registrirani korisnik je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registrirani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem mail-a ili telefonski DESTILERIJI ŠIMIĆ putem korisničkih uputa na web shop stranicama i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca, DESTILERIJA ŠIMIĆ se obvezuje u roku od idućih 15 radnih dana izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodi koji se nalazi na lageru, a ukoliko je isti proizvod potrebno naručiti od dobavljača navedeni rok se produljuje za rok dostave od strane dobavljača, bez dodatnih troškova za korisnika ili izvršiti povrat novca, sve sukladno zahtjevu registriranog korisnika.

Ukoliko registrirani korisnik ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, DESTILERIJA ŠIMIĆ zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

CIJENE DOSTAVE

Cijena dostave za RH iznosi 8 EUR i vrijedi samo za isporuku na jednu adresu. 

Pravo na besplatnu dostavu na području RH ostvaruju narudžbe u vrijednosti iznad 60 EUR i vrijedi samo za isporuku na jednu adresu.

bottom of page